SAOPŠTENJE ZA JAVNOST – Birači kaznite odgovorne za ovo teško stanje!

Povodom početka izborne kampanje Liberalno demokratska stranka je u Olovu održala sjednicu predsjedništva, kojom je konstatovala slijedeće:

• Naša domovina se nalazi u vrlo teškom političkom i ekonomskom stanju,
  • Zbog ove činjenice veliki broj naših građana napušta zemlju i odlazi u zemlje EU,
  • Korupcija je toliko uzela maha da je čak i jedan broj stranaka javno koristi za svoju promociju,
  • Ljudska prava su ispod svih demokratskih načela,
  • Veliki broj građana doveden je na ivicu gole egzistencije i pustog preživljavanja.

Predsjednik LDS mr. Hariz Redžić, je nakon sjednice poslao sljedeću poruku biračima u Bosni i Hercegovini:

„Poštovane građanke i građani Bosne i Hercegovine, u narednih mjesec dana gledat ćete kako se troši Vaš novac, ko i kako se igra sa vašom inteligencijom obećavajući nemoguće.
Imat ćete priliku slušati izrode, koji za dva radna dana u mjesecu sa Vaše grbače naplate 25 minimalnih penzija.

Zbog svega toga LDS će voditi kampanju spram stanja u društvu. Pozivamo Vas, da izlaskom i svojim glasom, kaznite one stranke i pojedince koji su svojim činjenjem i ne činjenjem doveli jedinu nam domovinu u ovako teško stanje“, rekao je predsjednik LDS mr. Hariz Redžić pozvavši birače da glasaju za kandidate LDS na listama koalicija LDS za boljitak te Sarajevska priča i Goraždanska priča.

PRESS SLUŽBA LDS

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *