SAOPŠTENJE ZA JAVNOST – „Birači kaznite odgovorne za ovo teško stanje!“

No Comments BLOG

Povodom početka izborne kampanje Liberalno demokratska stranka je u Olovu održala sjednicu predsejdništva kojom je konstatovala slijedeće:

Naša domovina se nalazi u vrlo teškom političkom i ekonomskom stanju

Zbog ove činjenice veliki broj naših građana napušta zemlju i odlazi u zemlje EU

Korupcija je toliko uzela maha da je čak i jedan broj stranaka javno koristi za svoju promociju

Ljudska prava su ispod svih demokratskih načela

Veliki broj građana dovoeden je na ivicu gole egzistencije i pustog preživljavanja

Predsjednik LDS mr Hariz Redžić je nakon sjednice poslao slijedeću poruku biračima u Bosni i Hercegovini:

„Poštovane građanke i građani Bosne i Hercegovine, u narednih mjesec dana gledat čete kako se troši Vaš novac, ko i kako se igra sa vašom inteligencijom obečavajući nemoguće.
Imat čete priliku slušati izrode koji za dva rana dana u mjesecu sa Vaše grbače naplate 25 minimalnih penzija.

Zbog svega toga LDS će voditi kampanju spram stanja u društvu. Pozivamo Vas da izlaskom i svojim glasom kaznite one stranke i pojedince koji su svojim činjenjem i ne činjenjem doveli jedinu nam domovinu u ovako teško stanje“, rekao je predsjednik LDS mr Hariz Redžić pozvavši birače da glasaju za kandidate LDS na listama koalicija LDS za boljitak te Sarajevska priča i Goraždanska priča. (kraj)

PRESS SLUŽBA LDS

Drugi čitaju :